Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Povestea noastră

Little Paris Atelier este un mic atelier din inima Bucureştiului, unde creăm cu dragoste și multă grijă povești înmirezmate cu iz parizian. Am pornit conceptul Little Paris de la o simplă vizită a unei parfumerii din St Germain, Paris, ce evoca poveşti parfumate din trecut.
Misiunea Little Paris Atelier este simplă: să aducem în casa ta obiecte contemporane cu arome captivante și design minimalist, ce difuzează un parfum memorabil.


Cine suntem

Fondat de noi, Cremona şi Răzvan, doi IT-şti cu acceaşi pasiune pentru toate lucrurile parfumate, am pornit în această călătorie captivantă pentru a crea lumânări artizanale care nu numai că umplu spațiul cu arome încântătoare, ci și promovează un stil de viață durabil și ecologic.

Fiind doi oameni care petrec nenumărate ore scufundați înlumea tehnologiei, am găsit linişte şi timp pentru noi în strălucirea blândă și în parfumurile memorabile ale lumânărilor. Inspirați de eleganța și romantismul Parisului, de entuziasmul descopererii unor noi destinaţii, de căldura familiei și de bogăția experiențelor noastre personale, am decis să ne canalizăm pasiunea în ceva tangibil.

Cu cercetări meticuloase și angajamentul de a folosi cele mai bune ingrediente naturale, am descoperit frumusețea cerii de soia. Această resursă organică, regenerabilă, nu numai că arde mai curat și mai lung decât ceara tradițională de parafină, dar ne permite și să creăm lumânări fără toxine dăunătoare, asigurând un mediu mai sănătos pentru tine și cei dragi.

Ne place să ne gândim la aceste lumânări ca la experiențe senzoriale complete - de la ambalajul minimalist, la lumina lor caldă și aromele delicate ce umplu orice cameră şi suflet.

Despre lumânările Little Paris

Fiecare lumânare pe care noi o realizăm manual este o mică particică a procesului în care ne punem toată grija şi dragostea. Din momentul în care turnăm ceara de soia în recipientele noastre atent selectate, până la amestecarea precisă a parfumurilor, fiecare pas este infuzat cu dăruire și atenție la detalii. Credem că fiecare lumânare nu trebuie doar să miroasă divin, ci și să servească ca o piesă de artă care vă transformă spațiul.

Pentru a asigura cea mai înaltă calitate, folosim uleiuri parfumate de la furnizori de încredere, selectând arome care evocă emoții și amintiri. De la notele florale captivante ale unei grădini de trandafiri înflorite până la îmbrățișarea reconfortantă a vaniliei calde, fiecare parfum este ales atent pentru a crea o experiență senzorială care transcende obișnuitul.
Folosim ceară de soia 100% pură pentru o ardere curată, fitiluri din lemn care trosnesc uşor şi uleiuri parfumate atent selectate.

Lumânările noastre sunt non-toxice, fără petrol, parabeni, coloranți, ulei de palmier și 100% vegane.

lumanare din ceara de soia sustenabila
Lumanare Sculpturala Heart - Little Paris Atelier

Misiunea noastră

La Little Paris Atelier sustenabilitatea și conștiința ecologică sunt în centrul valorilor noastre. Ne străduim să minimizăm amprenta noastră de carbon utilizând materiale de ambalare reciclabile și sprijinind furnizorii locali. Alegând ceară organică de soia, contribuim la reducerea substanțelor chimice nocive eliberate în aer, promovând un mediu mai sănătos și mai curat.

Credem că prin afacerea noastră, putem avea un impact pozitiv atât asupra planetei, cât și asupra vieții altora.

Suntem încântați să vă împărtășim pasiunea noastră pentru lumânări şi parfum și vă invităm să explorați colecția noastră rafinată. Indiferent dacă eşti în căutarea unui moment de relaxare, o notă de eleganță sau un cadou încântător pentru cineva special, lumânările noastre din ceară pură de soia, turnate manual, sunt create pentru a aduce bucurie și linişte vieţii tale.

Vă mulțumim că faceți parte din povestea noastră!

Cremona şi Răzvan