Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Articol: Reed Diffuser Care

Reed Diffuser Care

Reed Diffuser Care

Cum îngrijim Reed Diffuserul Little Paris. Tricks & FAQ

1. Cum așez noul difuzor?

  • Scoateți capacul difuzorului.
  • Așezați difuzorul într-un loc potrivit în casa dvs., de unde să nu fie doborât sau la îndemâna copiilor sau animale de companie. Știm cât de curioși pot fi.
  • Desfaceți bețișoarele și puneți-le în uleiul parfumat și lăsați-le să stea o oră. Până la sfârșitul orei, ar trebui să începeți să observați că bețișoarele absorb încet uleiul. 
  • Cu grijă, răsturnați bețișoarele cu susul în jos (se recomandă să faceți acest lucru peste o chiuvetă) și puneți-le înapoi în sticlă pentru a satura partea superioară a bețișoarelor care ies peste nivelul uleiului. Acest lucru ajută la accelerarea procesului de absorbție a uleiului din partea de jos care se difuzează prin întregul bețișor. Așteptați-vă ca un parfum ușor să înceapă să vă parfumeze camera în decurs de 24 de ore.
  • Puneți un coaster sau un material similar dedesubt pentru a preveni eventualele pete inelare de ulei să alunece pe sticla după ce răsturnați bețișoarele. Acest lucru este deosebit de important pentru suprafețele poroase precum lemnul sau betonul. Dacă aveți îndoieli, folosiți un coaster!


2. Câte bețișoare să folosesc?

Ce se întâmplă dacă este prea puternic/nu suficient de puternic pentru mine?


Pachetul nostru conține 8 bețișoare, dar dacă preferați o aromă mai ușoară sau utilizați difuzorul într-o cameră mică, cum ar fi o baie, puteți alege să utilizați mai puține bețișoare ca de exemplu 5, producând astfel un parfum mai delicat, deoarece mai puține stuf înseamnă o difuzie mai lentă. 


Dacă preferați o aromă mai puternică sau utilizați difuzorul într-o cameră mare, cum ar fi o zonă de living în plan deschis, puteți alege să utilizați toate cele 8 bețișoare furnizate, producând astfel un parfum mai puternic, deoarece mai multe betisoare înseamnă o difuzie mai rapidă.

 

3. Cât va rezista difuzorul meu?

Difuzoarele noastre pot dura aproximativ 2-3 luni, în funcție de condițiile din jur în care este păstrat. Există mai mulți factori care vor afecta durata de viață a difuzorului și cantitatea de parfum pe care o eliberează. Acestea includ:

    • Numărul de bețișoare utilizate - mai puține(4-5) pentru o absorbție și difuzie mai lentă. Mai multe (6-8) pentru o absorbție și difuzie mai rapide. Numărul de bețișoare folosit depinde de dimensiunea încăperii și de factorii de mai jos
    • Fluxul de aer din jurul difuzorului dvs. (dacă este aproape de un ventilator, aer condiționat sau o fereastră deschisă, bețișoareșe vor absorbi uleiul mai repede) poate afecta rata de difuzie a uleiului dvs. de parfum.
    • Așezarea în căldura mare a razelor directe ale soarelui în lunile mai calde sau lângă un încălzitor va avea ca rezultat o absorbție și o rată de difuzie crescute datorită evaporării mai rapide.

4. Cum pot profita la maxim de difuzorul meu?

- Cât de des ar trebui să întorc bețișoarele?

Ori de câte ori observați că mirosul se estompează puțin sau doriți un bust suplimentar de parfum. Recomandarea noastră este să întoarceţi bețișoarele aproximativ o dată pe săptămână. Cu toate acestea, nu le întoarceţi prea des, deoarece cu cât le întoarceţi mai des, cu atât uleiul parfumat se va dispersa mai repede.

- De ce nu pot să-mi refolosesc bețișoarele din nou și din nou?

De-a lungul timpului, odată ce bețișoarele sunt complet saturate, celulele din ele se înfundă în cele din urmă oarecum și își pierd capacitatea de a trage mirosul în partea de sus a bețișorului și de a emana parfumul în cameră. Deci, atunci când cumpărați un difuzor nou, asigurați-vă că aveți și bețișoare noi, chiar dacă este același parfum.

- Difuzorul meu nu miroase atât de puternic ca înainte, deși încă mai este mult parfum în sticlă. Ce pot face?

Ați putea încerca să întoarceţi bețișoarele cu susul în jos. Această repoziționare simplă poate ajuta să dea un mic impuls procesului de difuzie. Când treceți prin acest proces, este foarte recomandat să faceți acest lucru peste o chiuvetă sau să puneți un prosop de hârtie, în special pentru suprafețe din lemn/beton, deoarece uleiul parfumat poate curge de pe bețișoare.


Puteți, de asemenea, să dați sticlei un „vârtej” foarte blând sau două, acest lucru poate ajuta și la amestecarea ingredientelor uleiului parfumat și la amplificarea mirosului.
Dacă acest lucru nu are efectul dorit și ați atins pragul de 2-3 luni, este foarte probabil că uleiul de parfum a fost absorbit și difuzat, lăsând în urmă baza difuzorului, iar înlocuirea bețișoarelor este puțin probabil să continue procesul de difuzare a parfumului.

- Cât de des ar trebui să înlocuiesc bețișoarele?

Nu ar trebui să fie nevoie să înlocuiți bețișoarele în cele 2-3 luni, care este intervalul de timp standard în care ar trebui să dureze dacă au fost montate și poziționate corect (adică departe de căldură și lumina directă a soarelui, care poate accelera procesul de difuzare și poate scurta durata de viață a difuzorului). Dacă nu ați folosit toate bețișoarele în configurarea inițială, puteți încerca să înlocuiți unele dintre bețișoare cu ele.

Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil ca locația difuzorului să fi avut factori de mediu care au accelerat factorii de difuzare și nu mai există suficient parfum pentru a menține difuzorul să împrăştie miros în cameră.

- Pot să-mi completez difuzorul cu un parfum diferit și să folosesc aceleași bețișoare?

Odată ce bețișoarele au fost folosite pentru un anumit parfum, nu le puteți folosi pentru un alt parfum. Mirosul care este deja absorbit de acestea se va amesteca cu noul parfum și ar putea produce combinații de mirosuri nedorite, așa că nu vă recomandăm să faceți acest lucru.

- Pot dilua uleiul parfumat cu apa?

Nu, amintiți-vă, uleiul și apa nu se amestecă! Veți sfârși cu un ulei deformat și cu absorbție neuniformă. Uleiurile noastre pentru difuzoare sunt amestecate special pentru o absorbție ușoară. Nu este nevoie să le amestecați sau să le diluați cu nimic.

 Enjoy! :)

Read more

Cum sa ai grija de lumanarile din categoria Sculptural

Cum sa ai grija de lumanarile din categoria Sculptural

Cum îngrijim lumânările din categoria Sculptural? Lumânările noastre decorative sunt concepute pentru uz decorativ. Toate lumânările noastre sunt parfumate și turnate din ceară naturală de soia, de...

Află mai multe