Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Newsletter page

Little Paris Atelier x A List magazine

'A new beginning

Surprinde-ţi simțurile cu lumânarea Little Paris Atelier făcută special, într-o colaborare cu 'Alist Magazine în ediție limitată. Umple orice spațiu cu esența frumosului și a eleganței, un amestec armonios de arome delicate și sofitsticate.

Little Paris Atelier x AlbAlb

Carte Blanche

Incântă-ți simțurile cu o experiență olfactivă unică, inspirată de vise și creativitate. O combinație complexă ce aduce împreună atingerea unei bucăți naturale de lemn de cedru și mirosul de iasomie. Este o poveste olfactivă captivantă și profundă, un ecou al experiențelor care definesc frumusețea în fiecare aspect al vieții noastre.

Descoperă lumânarea Carte Blanche în magazinul AlbAlb și bucură-te de parfumul ei.

Little Paris Atelier X Maria Costake

Pachet cadou Lumanare parfumata si esarfa de matase

Această colaborare magică s-a născut dintr-o întâlnire întâmplătoare la un târg de artizanat, unde pasiunea pentru frumos a aprins o viziune comună.

Seturile noastre includ o lumânare parfumată din ceară de soia, turnată manual, realizată cu cele mai bune ingrediente naturale pentru a asigura o ardere curată și ecologică. În completarea acestei lumânări rafinate este o eşarfă de mătase naturală uimitoare, cu motive botanice, în culori vibrante.