Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

GDPR Compliance

The app used for assuring the GDPR,  LGPD,  CCPA-CPRA,  VCDPA,  CPA,  CTDPA,  UCPA,  APPI,  PIPEDA compliance of this site, collects your IP and the email address in order to process the data. For more check Privacy Policy & Terms of Service

Data Rectification

You can use the link below to update your account data if it is not accurate.

Data Portability

You can use the links below to download all the data we store and use for a better experience in our store.

Access to Personal Data

You can use the link below to request a report which will contain all personal information that we store for you.

Right to be Forgotten

Use this option if you want to remove your personal and other data from our store. Keep in mind that this process will delete your account, so you will no longer be able to access or use it anymore.

Little Paris Atelier x A List magazine

'A new beginning

Surprinde-ţi simțurile cu lumânarea Little Paris Atelier făcută special, într-o colaborare cu 'Alist Magazine în ediție limitată. Umple orice spațiu cu esența frumosului și a eleganței, un amestec armonios de arome delicate și sofitsticate.

Little Paris Atelier x AlbAlb

Carte Blanche

Incântă-ți simțurile cu o experiență olfactivă unică, inspirată de vise și creativitate. O combinație complexă ce aduce împreună atingerea unei bucăți naturale de lemn de cedru și mirosul de iasomie. Este o poveste olfactivă captivantă și profundă, un ecou al experiențelor care definesc frumusețea în fiecare aspect al vieții noastre.

Descoperă lumânarea Carte Blanche în magazinul AlbAlb și bucură-te de parfumul ei.

Little Paris Atelier X Maria Costake

Pachet cadou Lumanare parfumata si esarfa de matase

Această colaborare magică s-a născut dintr-o întâlnire întâmplătoare la un târg de artizanat, unde pasiunea pentru frumos a aprins o viziune comună.

Seturile noastre includ o lumânare parfumată din ceară de soia, turnată manual, realizată cu cele mai bune ingrediente naturale pentru a asigura o ardere curată și ecologică. În completarea acestei lumânări rafinate este o eşarfă de mătase naturală uimitoare, cu motive botanice, în culori vibrante.